Zo mooi

  -   Nieuws
oude op de proppen
Over het (wat minder frequent) verschijnen van de Op de Proppen deze zomer

O, wat was het een mooi seizoen; veel van onze teams draaiden in de top mee, werden kampioen en/of promoveerden, we vierden het lustrum van de club, hadden overvolle velden met fanatiek spelende jeugd en deelden lief en leed. Een seizoen om met veel plezier, voldoening en dankbaarheid op terug te kijken.

Hoewel het seizoen er nog niet helemaal op zit – delen van onze jeugd trainen nog dapper door (met doorschuiftrainingen, 17 juni spelen ze nog wedstrijdjes op de club, er zijn nog wat Trip(je)s gepland) en de jeugd en ons fameuze 3e gaan nog zandhappen op North Sea Beach – is deze een na laatste Op de Proppen een goed moment om eenieder die ons dit seizoen zo trouw content leverde te bedanken.

De wedstrijdverslagen van de dames van Xtreme, Mark van der Laan die trouw over het 3e schreef en onze rugby ouder(e) die dat voor de Colts deed, Mum2 die maandelijks haar column inleverde, de input vanuit het bestuur, Heinz Geurts die de live score en input voor de verslagen van het tweede leverde, Ian IJmkers die de uitslagenposts voor HRC 1 maakte en onze eigen Jelle Straatman die dat voor HRC 2 deed, Shanti (ook CoCo) en Martijn Koelers die ons voorzagen van content over de jongste jeugd en de Toss Turven tot een succes maakten, natuurlijk de wedstrijdverslagen van ons eerste van de hand van Ton van der Loos en nog vele anderen maken dat we iedereen die HRC een warm hart toedraagt via de website, de Op de Proppen en de socials goed op de hoogte hebben kunnen houden van het reilen en zeilen van onze mooie club.

Heel veel dank voor jullie bijdrages, keep up the good work en – voor iedereen die nog niet eerder iets aanleverde – schroom niet en stuur vooral in tijdens het volgende seizoen (redactie@haagscherugbyclub.nl).

Wat de Op de Proppen betreft, 9 juni verschijnt de een na laatste van het seizoen 2022/2023. De aller laatste komt uit op 7 juli a.s. en die laat dus iets langer op zich wachten dan jullie gewend zijn. Na de 7e juli gaan ook wij zomervakantie vieren en aan het begin van het volgende seizoen komen we – als van ouds – weer in de lucht.

Met dank en Ovale groet,
HRC CoCo (Shanti Koelers, Wouter Prins, Jelle Straatman en Annelies de Bosch Kemper)

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement