Zeno maakt mooiste try!

Afgelopen maandag 18 september, werd in Parijs de traditionele Nuit du Rugby voor het 14e opeenvolgende jaar gehouden. Tijdens dit rugbygala worden oa het beste team, de beste speler, de beste trainer en de mooiste try van de Franse competitie Top14 seizoen 2016/2017 gekozen.

Mooiste try van het seizoen!
Onze eigen Zeno Kieft heeft de mooiste try van het afgelopen seizoen gemaakt. Een schitterende aanval van 100 meter over vele schijven van Stade Rochelais tegen Grenoble eindigt bij Zeno die de bal na nog een mooie sprint uiteindelijk over de lijn drukt. Bekijk de try van Zeno.

Zeno Kieft neemt prijs in ontvangst

Stade Rochelais de grote winnaar
De club van Zeno heeft tijdens het gala vele andere prijzen binnengehaald. Zo spelen de winnaars van de volgende categorieën allemaal voor Stade Rochelais:

• Beste speler – Victor Vito
  • Beste trainersstaf – Patrice Collazo, Xavier Garbajosa & Akvsenti Giorgadze
  • Beste speler Franse nationale team – Kevin Gourdon
  • En natuurlijk Zeno voor de mooiste try!

Zeno, HRC is trots op je!