Ze zijn er (bijna) weer!

HRC jacket
Pas sessies op de club op 28 en 29 september

Let’s bring back memories! Liep jij vroeger ook in die te gekke HRC varsity jackets? Heb je er nog nooit een kunnen bemachtigen? Ben je ondertussen al lang uit je maat gegroeid? Of is jouw huidige jas wel toe aan vervanging? Dan hebben wij van het Rugbymagazijn goed nieuws voor je: de jassen komen namelijk terug!

Om zeker te weten dat je de juiste maat bestelt, organiseren we twee passessies op woensdag 28 september en donderdag 29 september aanstaande. De passessie vindt plaats in het clubhuis van HRC van 18.00 uur tot 20.00 uur.

Het is daarbij mogelijk (en heel handig) om een naam op de jas te laten borduren. Dit kun je bij de bestelling aangeven. De extra kosten voor het laten borduren bedragen € 10,- per naam.

De jas zelf kost overigens € 175,- voor een volwassen maat en € 160,- voor een kindermaat. Voor de jassen vragen wij bij bestelling een aanbetaling van € 50,- (dit kan zowel contact als via de pin).

Kom jij langs om te passen? Dan loop jij er dit jaar nog stijlvol bij in deze gave jas van je eigen/favoriete club!

Lukt het niet om langs te komen op de pasdagen, maar wil je toch graag een jas aanschaffen? Geen probleem, stuur een mail naar contact@rugbymagazijn.nl, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Let op: de maten vallen wat anders uit, dus het is wel aan te raden om te komen passen.

De deadline voor de bestellingen is al heel snel: vóór 1 oktober 2022. Reden is dat we op die manier een lange levertijd voorkomen.

Ook belangrijk: je ontvangt een berichtje als jouw (gepersonaliseerde) jas klaar ligt.

Tenslotte nice to know:

De jas is gemaakt van 100% leer (de mouwen), 80% wol en 20% nylon. Het HRC logo is geborduurd op de jas.

• Volwassen maten: S tot 4XL
  • Kindermaten: 8, 10, 12 en 14