Tijdens de Haagsche Rugby Dagen is op de zondag uitgebreid gevierd dat Zandvliet inmiddels 20 jaar sponsor is van HRC. Daar zijn we erg blij mee en ook erg trots op als HRC!

De commissie Haagsche Rugby Dagen heeft daarom in het geheim een evenement opgetuigd voorafgaand aan de finalewedstrijd van de HRD om Loek te bedanken en verrassen.

Hoewel Loek de club inmiddels goed kent had hij nog nooit zelf gerugbyd. Dus lag het voor de hand een wedstrijd te organiseren met coryfeeën van HRC uit diverse generaties. Loek hield zich kranig!

Beste Loek, nogmaals veel dank voor de steun de afgelopen 20 jaar!Loek Zandvliet

Loek Zandvliet

Duurzaam Clubhuis

Ons clubhuis

Het clubhuis heeft een duurzame karakter. Op het dak liggen 234 zonnepanelen en de warmte binnen wordt geleverd via panelen aan het plafond die stralingswarmte afgeven.