You are not alone!

  -   Nieuws

Graag herinneren we jullie er aan dat we in tijden van corona samen strijden en dus waar mogenlijk een keer (extra) bestellen bij onze sponsoren in de horeca. De heerlijkheden van ons “eigen” Food to Love vind je hier en hieronder vind je nogmaals het overzicht van het ruime aanbod van de andere toppers. Dat wordt smullen!

  • Waanzinnig lekkere burgers bestel je bij de Burgerbar van onze sponsor Cody Berrevoets. Je vindt het menu op de website. Via de site kan je ook bestellen, of je gaat naar de site van een van de bezorgpartners Ubereats, Deliveroo & Thuisbezorgd. De Burgerbar is open van maandag tot en met woensdag van 15:00-22:00 uur en van donderdag tot en met zondag van 12:00-23:00 uur. En als je op Plein 3 komt afhalen en aan de kassa meldt dat je van HRC bent, krijg je 10% korting.
  • Bagels & Beans – van Cubs trainer Kia van der Laan – is de plek om je lunch op te halen of te bestellen. Het bezorggebied wordt bepaald door zijn bezorgpartners Thuisbezorgd.nl en UberEats.com, maar je lunchpauze zelf langs gaan is leuker. Je kunt dan vooraf bestellen en betalen via bestel.bagelsbeans.nl, dan staat het voor je klaar. Je kan terecht bij deze vestigingen: Plaats 21, (070-3621420), Spui 40 (070-3020389), Thomsonlaan (070-3020389), Piet Heinplein 3 (070-3637989) en in Delft aan de Markt 61 (015-2125513).
  • Bij restaurant In den Doofpot in Leiden kan je een luxe dinerbox afhalen (Turfmarkt 9). Deze is te bestellen via de website van In den Doofpot. In de box vind je 4 exquise gerechten die je thuis zelf kan afmaken.
  • En bij Wicked Wines kan je nog steeds die geweldige Wicked boxen halen! De wekelijks wisselende box (kijk op afhaalmenu wat er deze week te smullen valt) kost je €42,50 voor 2 personen. Je kan hem afhalen of laten bezorgen op vrijdag, zaterdag en zondag! Je bestelling plaatst je via de website (gebruik het online bestelformulier), of je stuurt een mailtje naar: home@wickedwines.nl. Afhalen doe je aan Bazarstraat 42, en bezorgen in Den Haag, Wassenaar, Voorburg en Rijswijk doen ze zonder meerprijs!
  • Rio Deux – het oude eerste clubhuis van HRC- mag niet worden vergeten. Doe je zelf of een ander een plezier en koop zo’n leuke tegoedbon want voorpret is ook echt pret en wat in het vat zit verzuurt niet.
  • Bij Cafe Restaurant Rootz (Grote Marktstraat 14 in Den Haag) kun je heel gemakkelijk elke dag je bestellingen plaatsen voor afhaal of bezorging (wel je postcode even invoeren om te kijken of bezorging lukt). Ook kun je gepersonaliseerde cadeaubonnen aanschaffen en dat alles vanuit huis via de website van Rootz.
  • Ook bij Jamey Bennett Kitchen en Bar aan de Plaats in Den Haag zijn alle gerechten van de reguliere menukaart en een speciaal samengesteld menu met een vaste prijs, af te halen. Bestellen gaat heel makkelijk via de site.
  • Ook Bouzy (https://bouzywineandfood.nl/) heeft vaak een afhaalmenu dat helemaal klaar is om op tafel te zetten, je hoeft hoogstens nog een paar simpele handelingen voor het hoofdgerecht te doen. Kijk op hun Insta of stuur een appje aan (06-19011973). Het menu kan je afhalen aan Denneweg 83. Thuisbezorgen in de regio Den Haag kan ook voor €7,50. extra en wees er op tijd bij want OP=OP!! Bestellen doe je via de mail (info@bouyzywineandfood.nl) of weer met dat appje aan (06-19011973).

En niet vergeten: post een prentje van al dat heerlijks dat je bestelt op je sociale media met een tag?

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement