Xtreme ready

  -   Nieuws
Xtreme teamdag

Aanstaande zondag is het zo ver en start ook Xtreme met de competitiewedstrijden.

Maar een team is natuurlijk ook buiten de competitie om een team; zoals men ook wel zegt: teamwork makes the dream work. Dus wat is dan leuker dan het seizoen alvast aftrappen met een energieke dag vol teambuildingsactiviteiten?

Deze week daarom van Xtreme nog geen wedstrijdverslag, maar een verslag van de teambuildingsdag:

De dag startte vroeg op het strand van onze mooie stad aan zee. Dit keer niet voor (conditie)training of een oefenpotje rugby, maar voor een heuse Weight Ball Clinic.

Het team is bekend met weight balls, daar wordt ook op de club bij B&B Healthcare mee getraind, de kennismaking met de sport Weight Ball – waarbij op een veld in teams gespeeld wordt met een weight ball van 6 (of 9) kilo – was echter nieuw. Door deze over het (hoge) volleybalnet in het zand op de helft van de tegenstanders te laten belanden kunnen punten gescoord worden. Flink aanpoten dus, maar een zeer geslaagde sportieve start van de dag!

Na al het harde werk was het tijd voor een goede lunch in ons mooie clubhuis. En ook van de vergaderruimte ernaast werd dankbaar gebruik gemaakt; de staf had daar – na de maaltijd – een theorie- en spelregelsessie klaargezet.

Het geleerde kon vervolgens meteen in praktijk worden gebracht met de aansluitende training op het veld. En ook na deze sportieve inspanning moest natuurlijk gegeten worden. De dag werd afgesloten met welverdiende pizza’s!

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement