Xtreme nieuws

  -   Dames
xtreme
Ook de dames selectie kent dit jaar wat nieuwsgezichten

Vorig seizoen is HRC Xtreme kampioen geworden van de 1e klasse en daarom staan zij nu aan de start van hun entree in de Ereklasse! Hoewel Xtreme gelukkig al jaren kan bouwen op een vaste ervaren kern, zijn er ook dit jaar weer wat leuke, nieuwe, enthousiaste speelsters aangetrokken die de afgelopen weken kennis hebben gemaakt met rugby. Daarbij hebben er ook een aantal speelsters (opnieuw) voor Xtreme gekozen. We zijn heel erg blij dat zij weer terugkeren “op het Haagse nest” en stellen ze hieronder graag aan jullie voor!

Sophie Henselijn:

Toen ik een paar jaar geleden naar Amsterdam verhuisde om te studeren, ben ik eventjes gestopt met rugbyen. Het combineren van het nieuwe studentenleven en naar Den Haag blijven reizen bleek moeilijk. Ik heb mijn bachelor Sociologie inmiddels gehaald en ben daarna gaan reizen. Hoewel ik nu begonnen ben aan m’n master en nog steeds in Amsterdam woon, heeft het al die tijd toch gekriebeld en ben ik dit seizoen dus weer bij Xtreme begonnen, want een andere club was natuurlijk geen optie. Ik heb heel erg veel zin in aankomend seizoen!

Tara Faaij:

Vanaf de eerste competitie wedstrijd speel ik bij Xtreme en het is altijd ons doel geweest om Ereklasse te gaan spelen. Afgelopen jaar heb ik niet mee gespeeld omdat ik zwanger was van mijn dochtertje: Billie. Het was de vraag of ik wel weer terug zou gaan rugbyen. Nu de meiden Ereklasse gaan spelen kan ik deze kans niet voorbij laten schieten en heb ik er voor gekozen om terug te komen; dit is waar we jaren lang voor getraind en gespeeld hebben! Ik kan niet wachten!

Sterre Meijer:

Vanaf de Benjamins speel ik al op HRC. Bij de Junioren ben ik gestopt, maar na een jaar niet spelen miste ik het spel en de gezelligheid. Daarom speel ik sinds dit seizoen weer bij HRC, nu bij het damesteam Xtreme. Er is vaak een leuke sfeer rond de club, wat het ook nog extra leuk maakt!

Sarah Torsoh:

Ik heb hiervoor 2,5 jaar bij WRC Te Werve in de jeugd gespeeld. Hoe leuk en gezellig ik het ook vond bij Te Werve, ik had daar niet echt de mogelijkheid om verder te groeien als meisje. Bij HRC heb ik die mogelijkheid wel. Ik speel nu sinds augustus bij HRC Xtreme en ik heb geen moment spijt gehad!

Een heel warm welkom (terug) op HRC ladies! Benieuwd naar de rest van het team? A.s. zondag speelt Xtreme de 1e wedstrijd in de Ereklasse tegen RC Delft, thuis op HRC. KO 15.00u! Jij komt ze toch ook aanmoedigen!?

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement