World Rugby Coach 2 op HRC

Een leuke en leerzame dag 1 van de Rugby Cursus World Rugby Coach 2

Het was prachtig weer. De trainers mochten het theorie  gedeelte doen bij de buren, hockeyclub HDM in de opkamer, daar stond de kachel goed hoog. Het werd zeer gewaardeerd dat we deze ruimte mochten gebruiken, aangezien het op HRC in verband met de verbouwing nog even wat fris is om een paar uur stil te zitten. Met een stevige pasta in de pauze gingen de trainers naar het middagprogramma waar de trainers onder leiding van Eric Voet (educator Rugby Nederland) flink aan het werk werden gezet.

De trainers hebben opdrachten meegekregen voor dag 2 die plaats vind op 17 maart