Word vrijwilliger!

-   Vacatures

HRC is een bloeiende rugbyvereniging met zo’n 700 leden waarvan ruim 500 jeugdleden. Samen maken we wie we zijn. Bij HRC zijn gelukkig veel vrijwilligers bereid zich voor onze vereniging in te zetten. Zonder hen zouden een heleboel zaken niet mogelijk zijn. Maar ze doen het niet voor niets. Het is namelijk hartstikke leuk en het geeft veel voldoening om met elkaar in een goede sfeer dingen voor elkaar te krijgen.

Rugby-kennis is niet nodig!
Natuurlijk, veel vrijwilligers zullen actief zijn op of rond het veld. Enige rugbykennis en -ervaring is dan, zeker bij de CJC, wel gewenst. Maar er zijn zo veel meer dingen die gedaan kunnen worden.

Voor deze taken zoeken we vrijwilligers!

Staat er geen vacature open waarvan je meteen denkt ‘dat zou ik graag willen doen’, schroom dan niet en laat weten dat je je graag wilt inzetten voor onze vereniging.
Stuur een mail en wij nemen dan direct contact met je op!