WK kijken én ontbijten op de club

-   Benjamins
Finale WorldCup kijken op HRC

Komende zaterdag vanaf 9:00 voorafgaand aan de finale (KO 10:00) staat het ontbijt klaar op HRC, inclusief een eierbuffet (Full English – dus met worstjes, bacon, tomaat, champignons, toast en voor de echte liefhebber zijn er vast ook witte bonen beschikbaar) voor €7,50. En natuurlijk kan je ook belegde broodjes, croissants en andere lekkernijen kopen!

Laat weten dat je komt via het speciaal aangemaakte Facebook Evenement. Dan weet Q’s met hoeveel ontbijters hij ongeveer rekening moet houden!

Als uitzondering mag er tijdens WK wedstrijden, dus ook de finale, bier gedronken worden vóór 14:00. Dus heb je zin in een biertje, bestel vooral! Wist je bijvoorbeeld dat Guinness heerlijk smaakt in de ochtend 😉

3 TV’s en een groot scherm

In ons clubhuis hebben we 3 TV’s ter beschikking waarop de wedstrijd zal worden vertoond. De 2 TV’s bij de haard staan afgestemd op Nederlands commentaar.

De grote TV bij de tafels staat afgestemd op Engels commentaar en zal versterkt via de boxen te horen zijn

In de Wall of Fame kamer zal een groot scherm staan opgesteld. Deze aparte ruimte is alleen toegankelijk voor volwassenen.

TBM

De Guppen gaan nog wel trainen ’s ochtends, de disctrictscompetitie is speciaal voor de WK finale afgezegd. De Guppen en TBM-teams zijn dan ook van harte welkom op de club om de finale te komen kijken. En vele teams gaan dat ook doen. Gezellig! Alle TBM jeugd wordt gevraagd te gaan kijken bij de twee TV’s bij de haard. Ouders en trainers van deze teams dienen toezicht te houden zodat niemand op banken en tafels gaat lopen / staan.

CJC

Afgezien van een paar oefenwedstrijden, is er ook geen CJC programma. Kom dus vooral kijken op de club! Oudere jeugd mag natuurlijk ook bij de haard naar de wedstrijd kijken, maar ook bij de tafels.

Tot zaterdag op de club!