Wie helpt HRC groeien?

Beste vrienden van HRC,

Onze rugbyclub wordt steeds professioneler. Het ledenaantal groeit in hoog tempo en we hebben flink geïnvesteerd in onze huisvesting.

Het resultaat mag er zijn: we genieten nu allemaal van een indrukwekkend clubhuis met prachtige voorzieningen.

Mede dankzij onze sponsoren hebben we dit kunnen realiseren. En wij hebben nog veel meer plannen! Heb jij een bedrijf of ken jij bedrijven die ons willen steunen? Die hun logo willen verbinden aan onze club? Of die reclame willen maken langs het veld, of op onze broekjes? Mensen die onze club een warm hart toedragen en graag mee helpen aan onze groei? Jullie tips zijn van harte welkom! Lees meer over sponsor worden van HRC.

Mail de sponsorcommissie, bel Evert Kromjong (0652008998) of Wouter Prins (0612702325) of vul onderstaand formulier in en dan nemen we contact met je op.

Alvast super bedankt!

Met vriendelijke groet,