Wie doet wat? De CoCo

  -   Nieuws
Over de diverse commissies binnen de club en wat ze (voor jou) doen

HRC is inmiddels een club van formaat met een ongekende hoeveelheid jeugdspelers en flink wat Senioren teams. Naast team- en rugby-gerelateerde zaken, vraagt dat ook organisatie wat betreft sponsoring, communicatie, velden, horeca, administratie en ga zo maar door. Ook op dat vlak zet een flink aantal vrijwilligers zich in voor de club. Maar bij wie je voor wat kan (en soms moet) aankloppen is niet altijd duidelijk. Om die reden is er recent op de website onder ”de club” een pagina met de contactgegevens van diverse commissies en een korte toelichting toegevoegd.

En daarbij stellen we de commissies waar je als lid wat vaker mee te maken kan hebben graag een voor een (in alfabetische) volgorde aan je voor.

Maar….die alfabetische volgorde zou betekenen dat we beginnen met de super belangrijke en razend gezellige Barcommissie; verantwoordelijk voor het sociale hart van onze club….Het probleem is alleen dat juist daar op dit moment een bemensings-probleem speelt. Deze week zijn de openstaande vacatures nogmaals dringend onder de aandacht gebracht. Misschien iets voor jou?

Enfin, we beginnen dus met de Communicatie Commissie (CoCo)

De CoCo verzorgt de website, de Op de Proppen en de social-media van HRC en ontwikkelt en bewaakt de huisstijl. Als je iets te melden/delen hebt, horen we dat graag. Daarbij is het belangrijk je te realiseren dat de deadline voor de Op de Proppen ieder donderdag vóór 17.00 uur is. Ook de pers kan hier aankloppen met vragen. Je bereikt de CoCo via redactie@haagscherugbyclub.nl. Als je het logo of de naam van HRC ergens voor zou willen gaan gebruiken meld je je overigens eerst bij de sponsor Commissie, zij schakelen ons vervolgens in.

Wat de mensen van de CoCo betreft

Tim Lips houdt zich vooral bezig met huisstijl en overal beeldvorming mbt “ het merk” HRC,
Kim Hofman regelt dat HRC reageert op de socials van andere clubs/sponsoren etc,
Shanti Koelers verzorgt de posts op de eigen socials van HRC en de Op de Proppen,
Wouter Prins is onze man voor de HRC LinkedIn pagina,
Folkert van Meurs is onze grafisch ontwerper
en Annelies de Bosch Kemper ontfermt zich over de website en redactie-mailbox.

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement