HRC is inmiddels een club van formaat met een ongekende hoeveelheid jeugdspelers en flink wat Senioren teams. Naast team- en rugby-gerelateerde zaken, vraagt dat ook organisatie wat betreft sponsoring, communicatie, velden, horeca, administratie en ga zo maar door. Ook op dat vlak zet een flink aantal vrijwilligers zich in voor de club. Wie er in het bestuur zitten, onze vertrouwens-contactpersoon en wie de teammanager en trainers zijn (kijk bij de categorieën onder Jeugd en bij de teams onder Senioren) en hoe je de keuken (Food to Love) kan benaderen, kon je altijd al op de website vinden. Hieronder vind je het organogram en in alfabetische volgorde ook de contactgegevens van diverse commissies en een korte toelichting waarvoor en wanneer je ze kan (moet) inschakelen.

Klik op de afbeelding om het gehele organogram en beschrijving van de commissies te openen.

Barcommissie

De Barcommissie die de bemensing en goede gang van zaken achter de bar coördineert is nog in (her)oprichting. Het behoeft geen uitvoerig betoog dat dit een essentiële taak is binnen onze mooie en bloeiende vereniging dus meld je vooral want versterking is meer dan gewenst.

Communicatie Commissie (CoCo)

De CoCo verzorgt de website, de Op de Proppen en de social-media van HRC en ontwikkelt en bewaakt de huisstijl. Als je iets te melden/delen hebt, of als je het logo of de naam van HRC ergens voor zou willen gaan gebruiken, dan komt die via de Sponsor Commisie ook bij ons langs. Ook de pers kan hier aankloppen met vragen. Ook goed om te weten: de deadline voor de wekelijkse e-mail nieuwsbrief Op de Proppen is iedere donderdag vóór 17.00 uur. Je bereikt de CoCo via redactie@haagscherugbyclub.nl

Ledenadministratie

Hoe je lid wordt, of hoe je je lidmaatschap juist opzegt, vind je elders op deze website. Daarbij kan en moet je adreswijzingen etc. zelf doorvoeren in e-rugby, maar het is goed te weten dat Marielle Hendrichs de ledenadministratie onder haar hoede heeft en dat je haar kan bereiken via ledendadministratie@haagscherugbyclub.nl

Onderhoudscommissie

De onderhoudscommissie zorgt er voor dat allerhande kleine klusjes en reparaties worden opgepakt en dat het terrein en het clubhuis er mooi bij liggen. Als er iets kapot is of gaat dan meld je dat natuurlijk even en help je ook mee om dit snel weer in orde te brengen. Op dit moment wordt er hard gezocht naar een nieuwe bemensing van dit voor de club zo essentiële team. Meld je aan!

Sponsorcommissie

HRC is enorm blij met en trots op haar sponsoren en de Sponsor Commissie werkt hard aan het behouden en uitbouwen van de relaties met sponsoren. Wie er nu al sponsoren en welke mogelijkheden er zijn staat elders op de site, maar weet dat je vragen en suggesties altijd kwijt kan op sponsorcommissie@haagscherugbyclub.nl. Overigens is het – zeker als je iets van kleding zou willen bestellen of op een andere manier gebruik wil maken van de naam HRC of het logo – zaak om (naast de CoCo) ook bij de Sponsor Commissie aan te kloppen, want er moet altijd even gekeken worden of jouw idee niet conflicteert met andere afspraken.

Wedstrijdsecretariaat

Op HRC hebben we een wedstrijdsecretaris GTBM, een wedstrijdsecretaris CJC en een wedstrijdsecretaris Senioren, zij plannen wedstrijden en de competitie en zijn dus het aanspreekpunt voor teammanagers van HRC en van bezoekende teams. Je bereikt ze via de navolgende e-mailadressen:
GTBM: wedstrijdsecretaris-GTBM@haagscherugbyclub.nl
CJC: wedstrijdsecretaris-CJC@haagscherugbyclub.nl
Senioren: wedstrijdsecretaris@haagscherugbyclub.nl

Overigens zijn de hierboven staande commissies zeker niet de enige binnen HRC. Er is bijvoorbeeld ook een ICT-commissie, een Juridische Commissie, een Kascommissie en een Tuchtcommissie, maar deze zijn veel meer gericht op de ondersteuning van het bestuur en om die reden zijn hun contactgegevens niet hier op de website opgenomen. Hun inzet en waarde voor de club is er echter niet minder om!

 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement