Weggezet

  -   HRC 1
rrc 1 hoc 1
Wedstrijdverslag RRC 1 vs HRC 1

We zijn weggezet door RRC; 30 – 15.

Had Rotterdam kwalitatief zoveel betere spelers? Nee, dat was het niet. 

We zijn verslagen door een collectief, agressief (in de goede zins des words) en een no nonsens team in het losse werk en een team dat speelt met een tomeloze inzet.

HRC 1 liet het zich maar een beetje aanleunen. We gaan nog veel zware wedstrijden tegemoet en als we die willen winnen zullen de spelers harder voor zichzelf moeten zijn en bereid moeten zijn af te zien en pijn te lijden.

Zowel Rotterdam als HRC scoorden ieder 2 try’s waarbij vermeld moet worden dat Jasey van Kampen een briljante solo try scoorde. Verder kregen we een heleboel penalty’s tegen (!!!) waarvan er maar liefst 6 geconverteerd werden. Ziedaar de 30 – 15.

Zaterdag 14 oktober a.s. spelen onze mannen thuis tegen het nog ongeslagen Hoek van Holland (winst op Castricum, Haarlem en ‘t Gooi), dat wordt bikkelen en een 16e-man langs de lijn is meer dan welkom om de strijdlust aan te wakkeren. Kick off 16 u 30.

De foto’s bij dit artikel zijn wederom van Michel Finkelnberg van Sportsnap en op Sportsnap.nl vind je nog meer beelden van deze wedstrijd.

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement