Weer naar school!

-   Benjamins
UNIEKE ACTIE! KOOP UNIEKE ORIGINELE HRC SCHRIFTEN

Weer naar school? De vakantie is nog niet eens begonnen, dus waarom zou je daar nu al aan denken of over beginnen? Nou, omdat het dit jaar – na een lekkere vakantie – toch echt best leuk wordt om weer te beginnen. HRC heeft namelijk – om jullie lekker fris het nieuwe schooljaar in het helpen en ook om dat we zo de clubkas nog een beetje kunnen spekken – op basis van de schitterende foto’s van rugby-shots.nl een unieke serie HRC rugby-schriften laten ontwerpen door onze huisdrukker Peter van Deventer en onze eigen Folkert van Meurs!

Hoe leuk is dat?! Als de les even niet te hebben is, kan je lekker wegdromen bij een mooie rugbycover en aantekeningen en opgaves maken gaat ook vast beter als je onder aan de bladzijdes klein het HRC logo ziet staan. Bovendien zijn ze uniek – tenzij je veel teamgenoten in de klas hebt (ook leuk) – ben je waarschijnlijk de enige met deze schriften en zijn ze dus makkelijk te herkennen en niet snel kwijt.

Overigens hoef je natuurlijk niet perse scholier te zijn. Ze doen ook prima dienst als opschrijfboekje, aantekenboek, to-do-list schriftje, om boodschappenlijstjes uit te scheuren, doodleblok, vliegenmepper (alhoewel, daar zijn ze misschien toch te mooi voor), of gewoon voor de heb en natuurlijk omdat HRC per verkochte set een bijdrage in de clubkas krijgt gestort!

Kopen dus! Je hebt de keuze uit twee sets:

• een set van 6 lijntjes-schriften met verschillende covers voor 10 euro per set
  • een set van 3 ruitjes-schriften met verschillende covers voor 5 euro per set

Hoe bestel je? Heel makkelijk via de HRC website! Je vult het formulier in, betaalt via Ideal en je krijgt op het scherm en per e-mail (check even je spambox als je hem niet meteen vindt) een bevestiging als je bestelling en betaling in orde zijn. Tegen het einde van de zomer (op de website en in de Op de Proppen) laten we weten wanneer je jouw schriften op HRC kan komen ophalen!

O ja, nog een dingetje. Het is een beperkte oplage dus extra uniek, maar op een gegeven moment ook wel uitverkocht. Niet te lang wachten dus, gewoon nu meteen even bestellen…..En omdat het boven verwachting hard gaat, blijkt het bestelformulier soms even overbelast. Dat fixen we zo snel mogelijk. Je kan het gewoon later nog even proberen. (Als ze echt uitverkocht zijn halen we het bestelformulier en dit bericht van de site af).