Weer de 0!

-   Colts
Haagsce Rugby Club - nieuws
Wedstrijdverslag HRC Colts, 12 oktober 2019

Deze zaterdag kwam de Amstelveense RC op bezoek in Den Haag. De Amstelveense was 2e in de poule en dus stonden onze Colts op scherp; er werd tegenstand verwacht. En hoewel de bezoekers weerstand boden en de regen garant stond voor een glibberige bal (en er dus wat meer knock on’s waren dan gebruikelijk) was de eerste HRC-try (met conversie) binnen 5 minuten een feit.

In de eerste helft was het overigens zo’n beetje iedere 5 minuten raak, waardoor het bij rust al 47-0 stond. Met de buit binnen werd er na rust wat gas terug genomen, maar de 0 werd keurig gehouden en er werden er ook nog wat try’s gedrukt.

Eindstand 73-0 en daarmee zijn onze Colts hard op weg naar een promotie richting de Cup poule.

Bekijk de stand in de Plate poule.