Wedstrijdverslagen Cubs

  -   Nieuws

Cubs Geel:

Bij ons best wel spannend. Haarlem beloofde een waardige tegenstander te worden. Gelukkig vonden de spelers het ook heel spannend want vanaf het begin werd hard gestreden.

De score opende met een ongelukkige try tegen. Daarna roken we bloed. Er werd keihard druk op de bal gezet waardoor Haarlem steeds in de fout werd gedwongen. De rucks werden daarna ook goed onder druk gezet en gewonnen.

Haarlem moest toen veel achteruit rugbyen, wat direct resulteerde in try’s van ons.

De ballen werden aanvallend mooi naar buiten gebracht… Daar werden ook de volgende twee try’s gescoord. Wat ongelukkig geklooi na een kick-off van hun bracht Haarlem de tweede try. Een voorwaartse carry door het midden resulteerde in de vierde try van ons.

Eindstand was 22-10.

We hebben vooral gewonnen door keihard druk te zetten op de aanval van Haarlem. Dat maakte ze nerveus en slordig waardoor het zelfvertrouwen bij ons groeide en groeide.

Trotse Coach (Marcel).

Cubs Blauw:

Pfff, het was weer een spannend potje vandaag. Helemaal diep Noord-Brabant in, tot daar-waar de snelweg eindigt. Grote gasten, veel thuis publiek, 25 penalty’s-op-rij tegen in de tweede helft, en toch winnen! Het is een super knappe prestatie van onze mannen. We bleven als team spelen, knokken en buffelen.

Cubs Rood:

De eerste helft bleek dat onze Haagsche Rugby Helden toch wel even onder de indruk waren van de fysieke grote van de tegenstander, moet daar iets in het water zitten. De eerste helft bleek niet competitief, her en der ook een beetje geklaagd. De tweede helft kwam er toch een beetje strijd in het team, we konden beter balbezit houden, support play ging beter en onder leiding van een aantal spelers werd er een mooie strijd geleverd. Dit resulteerde in een dik verdiende try op het einde! Dus ja, het was een zware kluif, maar de boys laten wel zien dat er fighting spirit in zit. Uitdaging is nu om dat de hele wedstrijd te tonen, maar wij hebben er vertrouwen in dat dit goed komt door hard te trainen.

Cubs Groen:

Hier thuis was Oemoemenoe een maatje te groot.

Ook deze club heeft maar 1 cubs team net als vorige week bij Ter Werve.

We waren even onder de indruk maar aan het einde van de eerste helft en begin tweede helft stonden we op scoren….!

Het is wel een team aan het worden.

We weten wat we moeten trainen deze week.

Goed weekend.

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement