Wedstrijdverslag HRC – DIOK

-   HRC 1

Door Ton van der Loos – Foto Bianca May

Uiteraard wisten we dat deze wedstrijd een zware wedstrijd voor onze spelers zou worden maar we hebben onze uiterste best gedaan om D.I.O.K. te bestrijden. Beide teams staan voor open en snel rugby. Het fysieke verschil in het voordeel van D.I.O.K. maakte het onderscheid. H.R.C. viel met verve aan én verdedigde met verve. Het was spannend tot 10 minuten voor het einde met dan een score van 18 – 24 in het voordeel van D.I.O.K.. De winst kon nog bij beide teams vallen maar toen verloor H.R.C. even het momentum en was D.I.O.K. de bovenliggende partij en wist de partij met nog drie try’s in hun voordeel te beslissen. 18 – 41 was de einduitslag, een beetje geflatteerd, een leuke wedstrijd en een toch wel een terechte winnaar.

Het is leuk om naar het 1ste te kijken; goed werk van de technische staf. Chapeau!

Met ovale groet,
Ton.

Aanstaande zaterdag Ottignies, België, uit in het kader van de BeNeCup. K.O. 17u00. Ottignies ligt ten zuidoosten van Brussel.

Bekijk de samenvatting

Artikel uit AD Haagsche Courant 16-9-2019