Wedstrijdverslag Hookers 2 – HRC 3, eindstand 61 – 0

  -   Nieuws

Hookers uit, altijd lastig. Dat het een lastige wedstrijd ging worden wisten wij al van te voren en daar hadden wij ons mentaal ook op ingesteld. Voor de meesten was het de eerste rugbywedstrijd in een jaar, voor anderen wat langer geleden. Maar van kiet af aan stonden de boys aan en de eerste helft was een gelijk opgaande wedstrijd, waarin hard werd gevochten. Helaas moesten wij wel twee try’s incasseren, maar dat mocht de pret niet drukken. Al met al konden wij met een goed gevoel terugkijken op de eerste helft.

                In de tweede helft zetten de Hookers het gas echt aan ging het opeens hard met het score verloop, maar na 20 minuten wisten wij ons weer te herpakken en de wedstrijd werd weer competitief, althans qua rucks en scrums. Maar wat de hele wedstrijd wel gelukkig bleef was de vechtlust om toch nog die tackle wel te maken, of die ruck toch nog proberen te schoon te vegen. Dat je dan een “pak slaag” van een tegenstander die veel beter is, ja dat is dan maar zo. Na afloop was iedereen moe en voldaan. Wij gingen uiteindelijk met een smile naar huis, de Hookers ook denk ik en ref ging terug naar (redacted). Al met al, zin in volgende week als we Oemoemenoe op bezoek tijdens Super Sunday!

P.S. Bij deze wil ik Romeo, Ward, Finn, Sam P, Jona, Boris en Jopie bedanken dat ze vanuit het 2e meededen, bedankt boys!

Op je enkels in de klei,

Mark

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement