Delft 2 – HRC 3 (74-0)

-   HRC 3

De korte samenvatting voor onze wedstrijd van afgelopen zondag kan zich laten omschrijven als, a bad day at the office.

Maar zoals onze captain Wouter voor de wedstrijd, uitslag maakte voor deze keer even niets uit. Dus voor dit verslag houden we het hier bij, maar waar ik wel nog even op wil doorgaan is dat er toch positieve kanttekeningen zijn van afgelopen zondag.

Er waren 2 debutanten, Randall, hij had zijn eerste rugbywedstrijd ooit en mocht gelijk op de eerste rij knallen de hele wedstrijd en dat ging goed! Randall van harte welkom als speler, blijf je ontwikkelen!
De tweede debutant was Welsh Tom Brogan, de tweede Welshman in ons team, die na tien jaar weer voor het eerst op een rugbyveld stond en gelijk Man of the Match werd door uitstekend tackelen en door geen enkele conversie te missen!
Er waren ook een paar nieuwelingen met een wedstrijdje op hun naam die, ondanks onervarenheid, alles gaven, Gijs en Danny, lekker bezig. Jullie lieten met goede agressie en instelling zien dat jullie een aanwinst zijn voor het team.
Daarnaast ook een compliment voor de inzet van hele team. Er waren slechts twee wissels, dus de meesten hebben de volle tachtig minuten moeten en iedereen heeft alles gegeven, meer kunnen wij als team niet vragen.

Deze zondag hebben wij weer een thuiswedstrijd tegen Virgiel en weer een mogelijkheid om alles te geven op het veld! Mocht u tijd over hebben, kom kijken en blijf voor een biertje na afloop.

Lomp en Hoog,
Mark