Wedstrijdverslag 22 oktober Oemoemenoe – HRC Xtreme

-   Dames

Zondag 22 oktober reisden het team en de trouwe supporters van HRC Xtreme af naar Middelburg om een harde pot tegen E.Z.R.C. Oemoemenoe te spelen. Het regende, het was koud en ook de wind wilde niet gaan liggen. Perfecte omstandigheden om bikkelhard te werken zodat we de winst weer mee naar Den Haag konden nemen.

Al snel werd de eerste try gedrukt door mevrouw May, de toon was gezet. Velema kickte de bal tussen de palen en de scheids nam alvast een slokje water, dat had ze hard nodig. De voorwaardsen van Oemoemenoe maakte het ons niet makkelijk, maar ze konden niet op tegen de snelheid van onze backs. Langs de lijn werden dan ook de nodige sprintjes getrokken met daarbij de bijbehorende try’s als gevolg. Marly Vrolijk die haar tweede wedstrijd speelde maakte haar eerste try en ook Nadine Zuurmond maakte eindelijk haar eerste try. Ook Charmaine Blok, die haar eerste wedstrijd speelde, had een prachtige looplijn tot over de tryline…. volgende keer douw je hem door de grond.
Het was een wedstrijd met veel agressiviteit van beide teams. Een wedstrijd waarin is gebleken dat alle 31 mensen op het veld elke wedstrijd weer wat leren.

Wij zetten onze stijgende lijn voort en we zien jullie 12 november op ons thuisveld tegen de Hookers.

WOTM:

1. Nadine Zuurmond