Wedstrijd verslag HRC Xtreme – Eemland Panthers

De druk na de wedstrijd van Eindhoven lions was wat minder groot en dat was ook op de trainingen te zien, we zijn ook weer terug op onze plek gezet met de wedstrijd tegen delft de week erna. Maar de meiden hadden de focus weer herpakt op de trainingen om een goeie pot neer te zetten tegen Eemland.

Al snel werd zondag de 1e try gescoord door onze dames en ook daar zag eemland een kans die ook zeer snel een try wist te maken. Gelukkig werden onze dames weer wakker en werd er ook goed verdedigd waardoor we geen try´s meer tegen kregen. Onze dames zagen zeker nog een aantal kansen en wisten die ook zeker te benutten en met een conversion rate van 85% procent stroomde de punten lekker binnen.

Zondag hebben de dames vrij en en 11 februari hebben we een inhaal wedstrijd in wageningen. De dames hebben ook van de trainers een vrije avond gekregen dus dat betekent een lekkere hamburger bij onze sponsor Hudson! Nu even geniet en kijken alweer uit naar 11 februari.