Grote Clubactie: uiterlijk maandag 18/11 inleveren

-   Benjamins

Sinds half september loopt de Grote Clubactie. Aan alle Guppen, Turven, Benjamins en Mini’s is gevraagd om zo veel mogelijk loten te verkopen aan ouders, grootouders, familie, buren, etc en de boekjes bij HRC in te leveren.

Maandag 18 november om 18:00 MOETEN alle boekjes zijn ingeleverd.

Resultaten tot op heden:

• Opbrengst tot nu toe € 1.334,40
  • Doel was € 20.000,00
  • Aantal verkochte loten is nu 556 loten

Hiermee is nu 6,67 % van het doel behaald. Dat kan nog veel beter!!!

Laatste kans!

Graag roepen we alle kinderen op om nog één laatste verkoopactie te doen om nog loten voor de Grote Clubactie te verkopen om HRC een mooie opbrengst te bezorgen. Heb je al volle lotenboekjes cq verkochte loten, lever ze snel in bij het clubhuis van HRC. De schatkist voor de verkoopboekjes staat op de bar. Onze grote clubactie coördinator moet alle loten nog invoeren en hiervoor is nog maar kort de tijd. Lever ze dus snel in!!

Lukt het niet om nog langs de deuren te gaan, stuur dan de link voor de online verkooppagina via email of whatsapp door aan vrienden en familie: http://toolbox.clubactie.nl/actie/HAAGSCHERUGBYCLUB

Wie zijn onze topverkopers tot nu toe?

Die vinden we bij de Mini’s. Het zijn:

• Pepijn Dresen (team Wales)
  • Toon Buddingh (team Australië)
  • Frederik van Tol (team Zuid-Afrika)

20 verkochte loten voucher

Verder hebben al diverse kinderen 20 loten of meer verkocht. Zij ontvangen na afloop van de actie een 20-loten voucher waarmee ze o.a. het 2e kaartje gratis krijgen bij SnowWorld. De kinderen die nu 20 loten of meer hebben verkocht (waarvan de boekjes al zijn ingevoerd), zijn:

• Fréderique Spoelman
  • Mees Hoppenbrouwers
  • Floris van Helden
  • Ruben Korving
  • Gabriël Brockhuis
  • Berend van Leeuwen
  • Bart Soons
  • Frederik van Tol
  • Toon Buddingh
  • Pepijn Dresen

Wie wil nog meer een 20-loten voucher ontvangen?