We want you! (vacature SponsorCie)

  -   Nieuws
we want you
Er is voor iedereen een plek (en een taak) binnen de club! Kom jij de SponsorCie versterken?!

Er staan een aantal vacatures online en ook de Sponsor Commissie (“SponsorCie”) is opzoek naar versterking. Ongetwijfeld zit er een functie tussen die jou past, dus laat van je horen! HRC needs you; een vereniging bestaat immers uit en door ons samen/vereenigd!

Wat de vacature binnen de SponsorCie inhoud, van je vraagt en waar je je kan aanmelden, lees je hieronder :

De gezichten achter de sponsorcommissie

De sponsorcommissie (SponsorCie) is het commerciële hart van de Haagsche Rugby Club. Op dit moment bestaan wij uit Maarten Geerdink (Voorzitter), Evert Kromjong en Joris van den Broek. We zijn verantwoordelijk voor het sponsorbeleid, het werven van nieuwe sponsoren en High Performance Partners en we bewaken namens de vereniging de afspraken met de sponsoren/adverteerder/partners.

Ons speerpunt: afspraken maken en nakomen

De intentie is om elke sponsorafspraak duidelijk af te stemmen om ten goede te laten komen van beide partijen, zowel de club als de sponsor. Op deze manier bind je sponsoren langer aan de club en creëren we een duurzame relatie. Bij het sluiten van en sponsor kijken we goed naar de wensen en behoefte om vervolgens in samenspraak te onderzoeken wat voor sponsor- of partnership het beste past. Denk aan: jeugd of senioren, kleding of materiaal, reclamebord of doek, hoofdveld of kunstgrasveld, etc.

De focus: werven

Het bestuur bepaalt jaarlijks het budget per categorie zodat de SponsorCie met gezonde focus sponsorgelden kan werven. De penningmeester is vanuit het bestuur verantwoordelijk voor de SponsorCie.

Een groot deel van de sponsorgelden komen enerzijds uit vaders en moeder van jeugdleden en ondernemende leden die zelf rugbyen. Anderzijds zetten we ons eigen netwerk in en gebruiken we het netwerk van leden om met interessant ondernemers en organisaties in contact te komen. Hier zijn we de afgelopen bijzonder succesvol in geweest waardoor een belangrijke inkomstenbron van de club zijn geworden. Zo succesvol dat we nieuwe commerciële leden voor onze commissie zoeken.

Welke eigenschappen moet onze nieuwe ‘collega’ hebben?

 • je bent commercieel en communicatief vaardig
 • de juiste balans tussen commerciële passie en discipline vinden is geen probleem
 • je hebt een ‘afspraak is afspraak’ mentaliteit
 • je hebt creatief denkvermogen
 • je denkt kansen, niet in beperkingen

Wat is verder handig om te hebben?

 • Een zakelijk netwerk (wat ook benaderd kan worden)
 • Commerciële ervaring

Wat verwacht de SponsorCie van je?

 • Het onderhouden van contacten met huidige sponsoren
 • Dat je de vinger aan de pols houdt en er voorzorgt dat afspraken met sponsoren nagekomen worden
 • Aanwezigheid tijdens business-events van de sponsorclub
 • Aanwezigheid tijden vergadering van de SponsorCie
 • Input wat betreft het opstellen van het jaarlijkse sponsorplan en het realiseren van de doelstellingen

Herken je jezelf in het bovenstaande, wil je iets voor onze mooie club doen en in een super gaaf, enthausiast team terecht komen? Aarzel niet en mail dan naar voorzittersponsor@haagscherugbyclub.nl

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement