We mogen weer!

-   Junioren
Wedstrijdverslagen HRC Junioren 23/3

Afgelopen week begon de lente. Online verschijnen er dan filmpjes van koeien die weer blij de wei in sprinten. Iets vergelijkbaars zag je deze zaterdag bij onze Junioren. Het is een beetje vreemd opgebouwd seizoen dit jaar, met na de winterstop nog een tweede langere pauze. Die zat er afgelopen zaterdag op en onze Junioren waren blij dat er weer gebald kon worden!

Team 1 speelde uit tegen Hilversum. In het begin was het even wennen, maar daarna liep het lekker. Bij rust stond het 5-38 en werd er door het team besloten om door te pakken en te proberen om de honderd aan te tikken. Dat lukte ze prima; eindstand 5-100.

Team 2 reisde af naar Hoorn om aan te treden tegen het cluster Zaandijk/Westfriesland. Ook daar was het even aftasten en de thuisploeg liet zelfs als eerste een try noteren. Maar er werd snel tegengescoord door HRC en daarna ging de turbo er op. Lekker gebald en makkelijk gewonnen (15-56).