We hangen weer in de winkel!

  -   Nieuws
Samenwerking Rugby Specialist

Eindelijk is het dan zover, want met deze nieuwe sponsor gaat er toch een langgekoesterde wens van veel leden in vervulling. Je moet er even voor naar Nootdorp rijden, maar uit eigen ervaring kan ik jullie zeggen dat het maar 15 minuten rijden is.

Onze wedstrijdkit hangt in de schappen van DeRugbySpecialist.nl, de Rugbyshop van onze regio in de Sport2000 in het winkelcentrum van Nootdorp. Deze shop wordt gerund door “Gomes” & Jeroen Kroeze. De eerstgenoemde is een echte rugbyer, een oude powercenter die o.a. bij het oude Te Werve furore maakte en ook League speelde. Kennis van onze mooie sport is dus zeker aanwezig.

Begin 2021 zijn we met Canterbury het gesprek aangegaan dat we toch wel weer graag met onze shirts, shorts & sokken in een winkel willen hangen. Dit omdat we in de wandelgangen van HRC veelal hoorden dat jullie toch graag kleding en schoenen eerst willen passen. Omdat Canterbury al langer samenwerkt met deze mannen hadden zij vrij rap overeenstemming met elkaar. En zo hingen en glommen onze mooie wedstrijdkits daar dan eindelijk in de etalage. Naast onze wedstrijdkit verkopen ze veel modellen rugbyschoenen, scrumcaps, ballen, bidons, protectiekleding, regentops en andere rugby gerelateerde zaken. Uiteraard van Canterbury en van andere merken als Gilbert, Mizuno, Adidas, etc.

Na deze mooie stap zijn we met de heren om de tafel gegaan om te kijken hoe we meer voor elkaar kunnen betekenen. Dat resulteerde in vier prachtige postprotectors om de palen op ons strakke kunstgrasveld. Hiermee knappen we ons veld op, want de zoals iedereen weet waren de oude protectors echt aan vervanging toe! Naast de postprotectors heeft DeRugbySpecialist.nl leuke kortingsacties voor jullie.

In de week van 6 t/m 12 september is er een rugbyweek met 20% korting op de volledige collectie en er is een standaard korting van 10% als je via de webshop besteld met de code Wecreateheroes. Behalve op HRC sokken, shorts en shirt, want daar zit de clubkorting die wij met Canterbury hebben afgesproken, al in verwerkt. Volg de mannen op Instagram en mis toekomstige acties niet.

De afgelopen maanden heb ik al van meerdere Hagenezen en Hagenaren leuke appjes gekregen dat ze naar Nootdorp waren afgereisd om rugbyspullen te kopen. Mooie artikelen, goede service in informele sfeer en zo ver rijden was het nou ook weer niet 😉.

 Tot in Nootdorp!

 Met Ovale groet,

Evert Kromjong
Sponsorcommissie Haagsche Rugby Club

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement