We are recruiting!

-   Dames
HRC 1
Kom ons versterken! | Come and join us! (English text below)

De Haagsche Rugby Club (HRC) is altijd op zoek naar spelers die de verschillende Senioren teams willen komen versterken, zowel in de topsport als in de breedtesport.

Daarnaast zijn ook trainers/coaches, (aankomend) scheidsrechters en anderen die op een of andere manier van waarden kunnen zijn voor HRC en/of het rugby, van harte welkom bij club.

Als u interesse heeft en een steentje wil bijdragen dan ontvangen we graag een berichtje op recruitment@haagscherugbyclub.nl  en zorgen wij ervoor dat uw bericht bij de juiste partij binnen de club terecht komt.

Wij hopen u snel op HRC te verwelkomen!

———————————————————————-

De Haagsche Rugby Club (HRC, located in The Hague) is always looking for players to strengthen one of our Senior teams, ranging from top sport to recreational sport.

Next to that we are also interested to get in touch with trainers/coaches, (upcoming) referees and everyone that otherwise is willing to contribute to the club and/or the game.

Should you be interested, kindly send and e-mail to recruitment@haagscherugbyclub.nl. We will make sure your e-mail is forwarded to the right person.

We look forward to welcoming you at HRC!