Wauw!

-   Junioren
Wedstrijdverslag HRC Junioren 19/1

Eerst regen en dan koud en dus begon het weekend met druk app-verkeer over de status van de velden. Helaas lag het hoofdveld er uit en was er slechts ruimte voor 1 Junioren wedstrijd.

Voor team 1 gold dat de kater van vorige week nog niet helemaal was weggeëbd, het team nog steeds niet over iedereen kon beschikken en dat daarbij ’t Gooi op bezoek kwam! Langs de lijn werd er al gestrest voor het goed en wel begonnen was. Toen Gooi ook nog eens fel uit de startblokken kwam en meteen flink tegen de try line aan drukte, stonden de supporters langs de lijn met samengeknepen billen….maar de Haagse verdediging hield stand en na een break was het HRC dat de eerst try liet noteren. Het team zette zich vervolgens meteen weer schrap om het nieuwe offensief van de bezoekers op te vangen; deze tegenstander van formaat zou dit immers niet op zich laten zitten. Tegelijkertijd werd ook de aanval ingezet en hoewel de gasten even op gelijke hoogte kwamen, het spel op en neer golfde en de gemoederen opliepen, wisten onze Junioren de voorsprong verder uit te bouwen. Het resultaat: 26-12!

Voor de stand in de cup poule klik je hier. Wil je weten hoe team 2 er voor staat? Dan klik je hier.