Wat in het vat zit verzuurt niet

  -   Nieuws
vaten
De HRC Sponsorborrel van 20/11 wordt uitgesteld

Beste sponsoren van HRC,

Sinds afgelopen vrijdag zijn er nieuwe Covid-maatregelen afgekondigd door de overheid. Een van de maatregelen is dat er helaas geen bezoekers / supporters meer mogen komen kijken bij wedstrijden en trainingen. Dit maakt het organiseren van een sponsorborrel tijdens een wedstrijd van Heren 1 eigenlijk niet meer mogelijk.

Reden om er voor te kiezen de sponsorborrel van 20 november a.s. afzeggen en te verplaatsen naar een nieuwe datum.

Gelukkig staan er nog een aantal hele mooie wedstrijden op het programma, waaronder een duel van HRC 1 tegen RFC Haarlem op 15 januari 2022.  We hopen dat bezoekers dan wel weer welkom zijn langs de lijn, dat we dan weer een evenement mogen organiseren en u welkom kunnen heten in ons mooie clubhuis. 

Hierbij, vanzelfsprekend onder voorbehoud van eventueel nog of weer geldende maatregelen in verband met Covid, nodigen wij de sponsoren van HRC dan ook graag uit voor de HRC sponsorborrel op 15 januari 2022. De kick off is om 16.00 uur, maar u bent vanaf 15.30 uur van harte welkom in het clubhuis op HRC! 

Een meer officiële uitnodiging met het verzoek om te rsvp-en volgt op een later moment, maar dan staat het maar vast genoteerd.

Hopelijk treffen we elkaar in het nieuwe jaar en kunnen we toasten op een sportief en succesvol 2022!

Met Ovale groet,

Namens de HRC Sponsor Commisie
Maarten Geerdink

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement