Wat een feest!

  -   Nieuws
Een verslag van een van de mooiste rugbytoernooien/tradities die er is: het Van der Loos familietoernooi

Op Hemelvaart jongstleden vond het Piet van der Loos familietoernooi plaats. Samen met Robbert en Manuela Pieterse – initiators van het eerste uur – en met Bonni May en Piet van der Loos, hebben we berekend dat het de 15e keer was dat het toernooi plaatsvond! En geheel volgens de traditie dit keer ook weer met zonneschijn en mooi weer.

De opkomst was groots: 8 teams, 100 volwassenen en 60 kinderen. Wat een feest!

Om 13 uur stipt startte het toernooi. Ieder team speelde 3 poule wedstrijden en er werd sportief en met veel plezier gespeeld. Schitterend om de jongsten met menige side step de oudere generatie eruit te spelen. Na de poule wedstrijden werden er een winner- en een verliezerspoule gemaakt. Ieder speelde wederom 3 wedstrijden met een uiteindelijk fantastisch winnaar: de jonge telgen van Rommel & Co!!

Bij de prijsuitreiking werd een kleine speech gehouden door onderstaande. Rugby verbindt en brengt vriendschappen voor het leven. Door samen te strijden op het veld en samen plezier en ervaringen te delen ontstaat er een sterke vriendschapsband.

Om te benadrukken dat de jeugd de toekomst heeft werden weer 2 schitterende jonge talenten onderscheiden als de speler en speelster van het toernooi 2022! De wisselbeker werd wederom gegeven aan Rommel & Co, maar dit keer aan de jongsten in het team. Een betere winnaar kon er niet zijn!

Na de uitreiking volgde de BBQ, die fantastisch georganiseerd werd door Debby en Kenneth van Food to Love.  Onder het genot van een drankje en de heerlijke swingende muziek van DJ Robbie werd er nog lang door gefeest!

Een fantastische dag. Volgend jaar weer! Ben jij er dan ook bij?

Met Ovale groet,
Raymond  van der Loos  

Deel dit artikel:    
 
 
© 2023 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement