Wat adopteer jij?

  -   Nieuws
adopteer

Allereerst is het zaak om de hoofdtrainer van Junioren – John Verheggen – te bedanken. Hij nam het initiatief om samen met de Juniorenouders onze kleedkamers 5 & 6 te adopteren gedurende het seizoen 22-23. 

Natuurlijk blijft het regel dat spelers de boel netjes achterlaten, maar de eerste grote, grondige schoonmaakbeurt is inmiddels achter de rug en die extra aandacht scheelt echt een slok op een borrel. Enorm bedankt! En spelers/Team Managers jullie zorgen er natuurlijk voor dat ze lekker lang netjes blijven!

Naast woorden van dank wordt dit mooie initiatief van harte aanbevolen bij de overige jeugdteams. Er zijn 10 kleedkamers op HRC dus er zijn er nog 8 te adopteren! Welke pakken jullie op? Ik hoor het graag via een mail aan facilitair@haagscherugbyclub.nl of met een belletje op mijn mobiel +31615224814.

Naast de kleedkamers kunnen er overigens nog veel meer zaken “geadopteerd” worden. Denk aan de tribune (nogmaals dank aan de Cubs voor de vorige schoonmaakbeurt), de bar, de aankleding clubhuis (special events), etc.

Voor meer informatie en aanmeldingen kan je ook bij mij terecht.


in afwachting en met Ovale Groet,

Dave Reabel (bestuurslid facilitair)

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement