Wanna become famous?

  -   Nieuws
Een hulpoproep van de HRC communicatie commissie (de CoCo)

Droom jij er van om een bekende influencer te worden, kan je heel aardig stukjes schrijven, vind je het leuk om te tekenen of ben je handig met het maken of editen van filmpjes? Grijp je kans, want wij zijn op zoek naar jou!

Wij zijn de CoCo van HRC (de Communicatie Commisie) en jij bent een ouder van een jeugdlid, of een famillielid, of een speler….Ach, dat maakt ons eerlijk gezegd niets uit. Echt iedereen is welkom om te reageren! Het gaat ons er om dat je HRC zo nu en dan kan en wil helpen bij het maken van beeld of tekst. We schrijven nadrukkelijk “zo nu en dan”, je hoeft er dus niet bang voor te zijn dat je iedere week wat moet leveren. Incidenteel zullen we je wat vragen (en als het juist dan even niet uitkomt, even goede vrienden).

Lijkt het je wat? Dan zien we je mailtje met met je contactgevens en een korte toelichting wat je zou willen en kunnen doen, heel graag tegemoet op redactie@haagscherugbyclub.nl en voegen we je toe aan onze lijst met “hulptroepen”.

Je schaart je overigens ook meteen in heel leuk en goed gezelschap; club icoon en erelid Ton van de Loos schrijft bijvoorbeeld wedstrijdverslagen en Wouter van Munster maakte al super leuke tekeningen voor de jeugd.

Tenslotte; bij twijfel ook gewoon mailen want vele handen maken licht werk en veel verschillende input maakt HRC nog meer van ons allemaal!

We rekenen op jullie!

Met dank en ovale groet,
De CoCo

Deel dit artikel:    
 
 
© 2023 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement