Wandel Kanker De Wereld Uit

  -   Nieuws
Lopen voor mijn zus

Beste HRC’ers

Aanstaande 4 februari op Wereld Kankerdag, ga ik 30 km wandelen om geld op te halen voor het Radboud oncologiefonds, in het kader van de actie Wandel Kanker De Wereld Uit. Zoals wel vaker met dit soort ligt hier een persoonlijke reden aan ten grondslag, die voor mijzelf is dat bij mijn zus Jo-Anne een paar maanden geleden schildklierkanker is geconstateerd en zij nu bij het Radboud Ziekenhuis in Nijmegen onder behandeling staat en ik wil op deze manier iets doen voor haar en de andere mensen die lijden aan deze ziekte. Tegenwoordig krijgen één op de drie mensen kanker en er is geld nodig om onderzoek te doen naar betere behandelmethoden zodat hopelijk ooit op een dag een diagnose van kanker geen onvoorspelbare loterij wordt. Dus als je iets kan missen, zou een donatie zeer op prijs gesteld worden, tijdens het wandelen plaats ik op mijn sociale media kanalen foto’s van de tocht. De 30 kilometer wordt een tocht vanaf het clubhuis van HRC naar Katwijk en terug. Iedere euro helpt, alvast dank. Jullie kunnen doneren via deze link, voor degene die al gedoneerd hebben, mijn familie en ik danken u allen hartelijk.

Van IJzer,

Mark

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement