Wall of family names

  -   Nieuws
Voor 60 euro onderstreep je dat je deel bent van onze HRC familie

HRC is een van de oudste clubs van Nederland. “We have created and continue to build a legacy”. Denk bijvoorbeeld aan oud spelers zoals Michel van der Loos en Zeno Kieft en Sulita Waisega die juist aan het begin van haar carrière staat. Maar denk ook aan alle anderen die HRC maken tot onze club; daar hoor jij ook bij, daar maken jullie allemaal onderdeel van uit!

Om dit te vereeuwigen en om daarbij de club te steunen zodat er hier en daar wat extra’s kan worden gerealiseerd is de wall of family names in het leven geroepen.

Op deze wall is plaats voor 432 bordjes. Zo’n bordje kost €60 en is in blauw of oranje beschikbaar. Op het bordje komt de naam (deze mag je zelf opgeven) van de gulle gever en zo ontstaat een grote wall of family names.

Hoe je jouw bordje kan regelen? Heel simpel via deze link https://haagsche-rugby-club.sumupstore.com/product/naambordjes. In het winkelmandje plaats je bij ‘bericht aan afzender’ de naam die je op het bordje wil hebben. 

De opbrengst komt natuurlijk ten goede aan de club. Denk daarbij bijvoorbeeld aan infrastructuur projecten op de club, materialen voor de jeugd en bijdragen die HRC’s maatschappelijke betrokkenheid onderstrepen. Het bestuur staat er garant voor dat het goed besteed zal worden.

Mocht je nog vragen hebben dan kan je hannah.vanbeukering@haagscherugbyclub.nl mailen.

Tot langs de lijn, 
Sponsorcommissie

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement