Vrijwilligersborrel is uitgesteld!!

Beste HRC’ers

Vanavond zou de jaarlijkse vrijwilligersborrel plaatsvinden om alle HRC’ers die zich inzetten voor de club hiervoor te bedanken. Maar soms lijkt het leven een wel een slechte film met een plotselinge plot twist. Gisteravond werd duidelijk dat de Coronamaatregelen in het westen van Nederland worden aangescherpt.

De meest relevante voor HRC is de aanscherping van het aantal mensen wat in een horecagelegenheid aanwezig mag zijn is teruggedraaid naar 50 personen. Ons clubhuis valt hier ook onder. Daarom vinden wij als bestuur dat er op dit moment geen recht kan worden gedaan aan de inzet die onze vrijwilligers hebben getoond en blijven vertonen.

Wij zijn als bestuur alsnog voornemens om een vrijwilligersborrel te organiseren, maar wij willen dit wel doen op een manier die past binnen de regels en waar wij u allen kunnen ontvangen. Het bestuur gaat kijken naar andere mogelijke data wanneer de huidige maatregelen worden versoepeld. Wij vinden het als bestuur jammer dat de situatie nu zo is, maar voorlopig is het niet anders. Zoals de Fransen plegen te zeggen “Fromage”.

Namens het bestuur van HRC

Mark van der Laan