Vrijwilligersborrel 18 september

HRC Logo

Beste vrijwilligers,

HRC zou zonder zijn vrijwilligers niet kunnen bestaan. Zeker de afgelopen maanden is gebleken dat het enthousiasme onder de leden en ouders om zich in te zetten voor de club onverminderd groot is gebleken. In de afgelopen maanden waar het Coronavirus alles op zijn kop zette is maar weer eens gebleken hoe sterk het HRC gevoeltje is. Om als bestuur en club hier een blijk van dank en waardering hier aan te geven worden de vrijwilligers van HRC uitgenodigd om op 18 september, om 20:00, voor de jaarlijkse vrijwilligersborrel. U bent dan van harte welkom in het clubhuis.

Namens het bestuur,

Mark van der Laan