Vrijwilligers gezocht voor wedstrijd Nederlands XV

Op zaterdag 9 november speelt Nederland Heren XV tegen Oekraïne. Om deze dag tot een succes te maken hebben we vrijwilligers nodig.

Rugby Nederland heeft een mooi aanbod voor de clubs en daarom willen we vragen deze e-mail zoveel mogelijk binnen de club te verspreiden. Ook zullen we dit bericht op social media plaatsen zodat jullie het kunnen delen.

Verdien vrijkaarten voor een interland

Geef je op als club met minimaal 20 personen en ontvang voor de volgende interland 50 vrijkaarten!

Een mooie gelegenheid om als club de Heren XV te ondersteunen en de volgende wedstrijd het team te kunnen aanmoedigen.

Wil je als club van dit aanbod gebruik maken: Geef je op via info@rugby.nl

Kaarten kopen voor Nederland – Oekraïne?

Oekraïne wist afgelopen seizoen boven aan te eindigen in de “Europe Conference 1 North”, waardoor ze zich terugplaatsten in de Trophy Poule. Het beloofd dan ook een spannende wedstrijd te worden.

Voorafgaand aan deze wedstrijd speelt Nederland U20 tegen het Nederland Studententeam. Kick off is 12:30 uur.

Kaarten kosten €10 per stuk in de voorverkoop, aan de kassa betaal je €12,50. Kinderen t/m 12 jaar kunnen gratis naar binnen.

Koop kaarten in de voorverkoop!