Voorrondes NK 7’s

-   Junioren

Wedstrijdverslagen Junioren 18 mei 2019

Als je de finale mag spelen, is het reguliere competitieseizoen lang en dan rest er weinig tijd om voor te bereiden op het NK 7’s. Maar dat mocht de pret niet drukken. De afgelopen week is er op de training omgeschakeld naar 7’s en zijn er twee 7’s Teams geformeerd.

7’s Team 1 speelde in Tilburg tegen Gouda, Voorburg, BSN/Te Werve en Bekaro. Zij wonnen al hun wedstrijden en spelen dus op de finale-dag om de titel.

7’s Team 2 mocht naar Breda om het daar op te nemen tegen Delft, Bassets, URC en Breda 2. Zij hadden net iets meer tijd nodig om goed op gang te komen, maar in de laatste wedstrijd liep het lekker.