Vooraankondiging 17e lustrum – 11 november

Obligatielening is rond!

Op een gure novemberdag in het jaar 1932 werd in ’s Gravenhage een rugbyclub gesticht, heden ten dage bekend als de Haagsche Rugby Club. Dit jaar blaast onze club alweer 85 kaarsjes uit. We mogen terugkijken op een geweldige geschiedenis, maar ook vooruitkijken naar al het moois dat onze club de komende jaren te wachten staat. U maakt hier op dit moment onderdeel van uit en het is mij dan ook een eer en genoegen u te mogen uitnodigen voor de receptie ter ere van het XVIIe lustrum der Haagsche Rugby Club.

Deze receptie vindt plaats op zaterdag 11 november vanaf 17.30 uur in ons clubhuis aan de Theo Mann Bouwmeesterlaan 800 te ’s Gravenhage. Voorafgaand aan de receptie wordt om 16.30 uur ons lustrumboek gepresenteerd dat tegen een kleine vergoeding ter plekke te verkrijgen is.

Uiteraard zal de gehele dag in het teken staan van rugby en onze 85ste verjaardag. Het programma ziet er op hoofdlijnen als volgt uit:

08.00 uur        start GTBM programma

12.00 uur        start CJC programma

13.00 uur        HRC 3 – LSRG 1

14.30 uur        HRC Oude meesters – DSR-C Old Tigers

16.30 uur        Lustrumboekpresentatie

17.30 uur        Lustrumreceptie

19.30 uur        Naborrelen met DJ Fields

Het grote lustrumfeest zal op 2 december worden gehouden. Details volgen, houd dus onze website in de gaten voor u het actuele lustrumprogramma.

Wij zien uit naar uw komst op 11 november.

Namens de Haagsche Rugby Club,

Met 0vale groet,