Voor de agenda: North Sea Beach Rugby 2021

Ondanks de teleurstelling van het niet doorgaan van North Sea Beach Rugby dit jaar wegens het corona virus, zijn wij inmiddels al begonnen met de organisatie van het evenement in 2021!

Zaterdag 19 juni zijn de wedstrijden van de TBM jeugd (U8 – U10 en U12), op zondag 20 juni de wedstrijden van de CJC (U14 – U16 en U18) en gedurende het hele weekend de vrouwen en mannen.

Er worden onder andere wedstrijden gespeeld voor het Nederlands Kampioenschap en voor de EBRA series. Zie alle internationale wedstrijden uit de EBRA series.

Alle wedstrijden worden gespeeld in The Hague Beach Stadium op het Scheveningse strand.

Op naar 2021!