Nieuwjaarsreceptie 11 januari

Eerst kijken naar de eerste thuiswedstrijd van HRC 1 in 2020 (tegenstander RC ‘ t Gooi, KO 15.00 uur) en dan aansluitend toasten we op het nieuwe jaar (16.30 uur).

Tijdens de wedstrijd en de borrel worden er loten verkocht. Prijs per lot is €2,50, 5 loten koop je voor €10. Er zijn leuke prijzen te winnen. De verloting geschiedt rond 18:30. De opbrengst komt ten goede aan ons clubhuis.

Voor de obligatiehouders is het dan bovendien mogelijk op hun obligatiecertificaat op te halen. Obligatiehouders ontvangen hiervoor nog een aparte e-mail.