Vlaggenschip HRC zoekt nieuwe Teammanager

-   HRC 1

De selectie van HRC is op zoek naar een teammanager die de organisatie rondom het team allemaal soepel op rolletjes laat lopen.

Vind jij het leuk om:

• ons team te ondersteunen om het hoogst haalbare te halen?
  • een jong en talentvol team met een aantal ervaren spelers te begeleiden?
  • En zijn organiseren, communiceren en samenwerken een aantal van jouw sterke eigenschappen?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Hieronder vind je een aantal taken die zullen behoren bij je takenpakket. Natuurlijk sta je er niet alleen voor en krijg je de hulp van andere stafleden en het team!

Taken:

• Organisatie rondom wedstrijddagen; de kit, de ballen, andere benodigde materialen, het wedstrijdformulier, de grensrechter en het ontvangst of melden bij de tegenstander en ref.
  • Bijhouden van de seizoensplanning en het organiseren van de geplande activiteiten.
  • Bestellen van evt. nog benodigde kit. Voor het komende seizoen is alles geregeld, en voor de komende drie jaar gebruiken we dezelfde kit stijl. Het is dus een kwestie van bijbestellen.
  • Communicatie tussen de staf en de spelers, aansturing van taakverdeling.
  • En nog meerdere andere ontzettend leuke taken die behoren bij de taakverdeling van een teammanager!

Herken jij jezelf in een echte (team)manager en wil jij graag samenwerken met een ontzettende gedreven en talentvolle selectie. Laat het ons dan weten! Ook als je vragen hebt betreffende de rol of je wil de selectie op een andere manier ondersteunen? Neem dan contact op met clubcaptain Johan Baas via de mail of telefonisch (06 46594738)

Wij zoeken meer vrijwilligers!
Is een taak als teammanager nou helemaal niks voor jou maar wil je graag op een andere manier jouw steentje bij te dragen? We zoeken namelijk ook nog lijnrechters en iemand die het leuk vind om onze wedstrijden te filmen voor video analyse. Je bent niet meteen verplicht tot elk weekend of elke wedstrijd, maar alle hulp is welkom. Twijfel dus niet en wordt deel van de selectie!