Verslag van het TTW

  -   Nieuws
Turventrainingsweekend
Wat een feest om het seizoen zo te starten!

Traditiegetrouw startte het 2023/2024 seizoen bij de Turven met het befaamde TurvenTrainingsWeekend. Voor velen Turven de eerste nacht in een tent zonder ouders.

De Turven werden zatermiddag eerst door trainers flink aan het werk gezet. Na de nodige drink en fruit pauzes was het tijd voor een heus watergevecht met de door iedereen van huis meegebrachte waterpistolen. Terwijl een aantal (bange) trainers zich op het boventerras en binnen bij de bar hadden verscholen genoten alle kinderen beneden van geweldig spannende rollenspellen en verkoelend water.

Toen de waterpistolen en de kraan helemaal leeg waren was het tijd voor de BBQ die uiteraard door onze eigen Food2Love was geregeld. Nadat alle buikjes vol zaten werd er plaatgenomen in het tot bioscoop omgetoverde clubhuis en werd er onder het genot van limo en popcorn een spannende film gekeken.

Rond 20.30 werden de niet-slapers opgehaald door de ouders en begonnen we met de slapers aan het klapstuk van de avond: een enge boswandeling die werd afgesloten met het nu al legendarische AlbertMariaKoekKoek onder leiding van onze eigen Albert! Zoals we allemaal wel hadden verwacht lagen alle Turven binnen no-time in hun tenten te slapen. 

Zondagochtend begon de dag met een groots ontbijt in het clubhuis en omdat de zon al vroeg warm was, sloten we dit heerlijke weekend af met een aantal leuke spellen.

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement