Verboden om bouwtrerrein te betreden!

Alhoewel heel begrijpelijk, ons nieuwe clubhuis wordt echt fantastisch, maar het is echt voor IEDEREEN ten strengste verboden om de bouwplaats te betreden. Bedwing jouw nieuwsgierigheid en ga dus niet door de hekken heen om een kijkje boven in ons nieuwe clubhuis te nemen. Ga ook niet achter kijken!

Helaas zijn in de afgelopen periode mensen de bouwplaats op- en ingelopen om een rondje clubhuis te maken. O.a. vanuit verzekeringstechnisch perspectief is dit ten strengste verboden.

Verder is in de afgelopen periode de huidige clubruimte onder handen genomen om zsm te worden ingericht als gym / fitness. Dat betekent feitelijk dat alleen de huidige barruimte nog toegankelijk is. En natuurlijk de doorgang naar de kleedkamers en de wc’s. Er zal binnenkort een tijdelijke scheidingswand worden aangebracht zodat niemand meer daar komen kan. Tot die tijd kan alleen bij zeer heftige weersomstandigheden in deze ruimte geschuild worden. Anders gelieve gebruik te maken van de tenten die nu op ons terras staan.