Veiligverkeer

  -   Benjamins
stop bord
Help mee de verkeerssituatie rondom HRC veiliger te maken

Na afstemming met andere teammanagers en met akkoord van het Bestuur, hebben de teammanagers van de Guppen (Shanti en Martijn Koelers) een plan ingediend via Benoordenhout Begroot.

Het doel is om de onveilige verkeerssituatie (vooral in de weekenden) rondom HRC, HDM en de andere sportverenigingen aan te pakken en de Theo Mann-Bouwmeesterlaan veiliger maken voor de vele bezoekers en weggebruikers.

Bezoekers van de diverse sportaccommodaties (er zitten er meer dan je denkt; naast de tennis, golf, hockey, hardlopers en rugby hebben bijvoorbeeld ook nog handboogschieters en de maneges) én recreërende wandelaars, hardlopers en fietsers én het gewone doorgaande verkeer, moeten allemaal over dat smalle stukje van de Theo Mann-Bouwmeesterlaan. Aan de kant van HRC is er geen stoep en de voetgangersuitgang van HRC komt direct uit op het drukste stukje
van de weg/de kruising. Dat levert regelmatig gevaarlijke situaties op en is
verre van ideaal.

Het idee is om een brede stoep rondom de voetgangersuitgang van HRC aan te leggen, eventueel een aantal (de eerste paar) parkeerplaatsen te verplaatsen of op te offeren en/of de weg iets te verleggen.

Om een en ander te realiseren is vanzelfsprekend medewerking en toestemming van de Gemeente nodig. Het zou enorm helpen als jullie het plan zouden willen steunen door argumenten vóór in te zenden op benoordenhoutbegroot, of de al ingezonden argumenten een “thumbs up” te geven.

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement