Van der Loos toernooi gaat door!

  -   Nieuws

Beste rugby vrienden,

Door de Corona-crisis heeft het Piet van der Loos Familie Touch Toernooi helaas de laatste twee jaar niet kunnen plaatsvinden.

Maar jawel, dit jaar zal het op Hemelvaart (donderdag 26 Mei) wederom gehouden worden!! Vorige jaren was het een gezellige bedoeling voor jong en oud en we gaan het dit jaar ook weer leuk invullen.

Met het team “Genadeloos” zal de familie Van der Loos ook vertegenwoordigd zijn. 

Team indeling is:

  • 2 tot 4 jongeren,
  • 2 volwassenen,
  • 2 oude meesters en
  • 2 vrouwen.

We gaan er een mooi feest van maken van jong tit oud. Uiteindelijk gaat het om het meedoen en niet om het winnen. Het is een familietoernooi. Daarnaast willen we de jongsten onder ons een mooie herinnering bezorgen.

We starten om 13 uur en de prijsuitreiking is rond 17 uur. We starten om 17 uur met de BBQ, die georganiseerd wordt met de hulp van ieder en door het fantastische team Food to Love! De prijs voor de BBQ zal 10 euro per persoon zijn en 7,50 per kind.

Dit jaar zullen we geen inschrijfgeld voor het toernooi zelf hanteren. Ik dien echter wel te weten met hoeveel personen per team wordt deelgenomen en hoeveel personen (volwassen en kinderen) er deelnemen aan de BBQ, zodat hier rekening mee gehouden kan worden met de inkoop.

Daarnaast zal ieder team verantwoordelijkheid dragen voor een stuk van de organisatie (wedstrijden en scheidsrechters).

Prima als er ook zelf nog wat eten meegenomen wordt (al is iets lekkers Food to Love wel zo makkelijk en lekker), maar graag de regel in ere houden dat alle drank-inkopen voor de dag via de club lopen.

Laat me snel weten of jullie ook meedoen met je familie of met een gezamenlijke groep en geeft dit door het email adres raymondvanderloos@gmail.com

Tot dan!

Ovale groet,
Raymond van der Loos

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement