“Hoe vaak moet ik het nou nog zeggen!”

Iedereen die al wat langer meeloopt op de club kan zich de stem zo voor zich halen. Piet van der Loos, Pietje, Ome Piet, Peter… De bulderende stem, direct gevolgd door een enorme glimlach zoals alleen hij die had, en weer een blik van trots als “zijn” club iets moois had gepresteerd.

Elk jaar op Hemelvaartsdag organiseert HRC het naar hem vernoemde Familie Touch Toernooi. De poort staat voor iedereen open, en zoals bekend is er bij rugby geen drempel, alleen maar een rode loper. Een kleine 250 man, vrouw en kind begeven zich dan op ons (kunst)gras om gezellig met elkaar te rugbyen.

Lees alles over de edities 2018 en 2019!

Het toernooi wordt in 2020 weer op Hemelvaartsdag (21 mei) gespeeld.

Duurzaam Clubhuis

Ons clubhuis

Het clubhuis heeft een duurzame karakter. Op het dak liggen 234 zonnepanelen en de warmte binnen wordt geleverd via panelen aan het plafond die stralingswarmte afgeven.