Van der Loos Familietoernooi editie 2019!

Van der Loos Family Touch Rugby Toernooi

Zoals ieder jaar zal het Piet van der Loos familie touch toernooi op Hemelvaart gehouden worden. Het was vorig jaar weer een gezellige bedoeling en we gaan het dit jaar ook weer leuk invullen. En natuurlijk, met team “Genadeloos”, zal de familie van der Loos ook vertegenwoordigd zijn.

Voor een team heb je nodig: 2 -4 jongeren, 2 volwassenen, 2 oude meesters en 2 vrouwen. We gaan er een mooi feest van maken van jong tot oud.

Uiteindelijk gaat het om het meedoen en niet om het winnen. Het is immers een familietoernooi. Daarnaast willen we de jongsten onder ons een mooie herinnering bezorgen.

Dit jaar zal Hemelvaart vallen op donderdag 30 mei.

We starten rond 13:00 uur en eindigen met een BBQ. Net als vorig jaar zullen we inschrijfgeld hanteren voor ieder team (75 euro). Dit zal vooraf bij ieder team gecasseerd worden. Deze inkomsten worden gebruikt voor de hapjes en de BBQ. Toeschouwers en niet-spelenden kunnen mee BBQ-en, maar er zal dan 5 euro gerekend worden.

Daarnaast zal ieder team verantwoordelijkheid dragen voor een stuk van de organisatie (BBQ, inkopen BBQ, wedstrijden en scheidsrechters). Prima als er zelf eten meegenomen wordt maar graag de regel dat alle drank inkopen via de club lopen.

Schrijf je in met jouw familie of met een gezamenlijke groep. Stuur een mail met de vermelding van teamnaam, aantal volwassenen en kinderen.