Van de voorzitter

  -   Nieuws
Felicitaties van de Voorzitter voor de 88 jarige club

Beste Rugby vrienden,

In deze bijzondere  tijden, waarin het vieren van de verjaardag van je familieleden tot lastige dilemma’s leidt, de kinderen niet langs de deuren kunnen om snoep bij elkaar te zingen en er beneden de rivieren vandaag geen nieuwe Prins Carnaval wordt bekendgemaakt, zouden we zomaar vergeten dat we als HRC zelf iets te vieren hebben!  Vandaag is onze mooie club 88 jaar jong!

Een felicitatie aan eenieder waard, want als mens is het misschien gewoon een kwestie van gezond leven en door blijven ademen, om als club zo lang te leven, heb je de eindeloze inzet en steun van elkaar nodig. En die hebben we al 88 jaar lang, van jullie, van de leden, spelers, trainers, coaches en alle vrijwilligers! Vandaag vieren we, een beetje in stilte en wat alleen, de ongelofelijke inzet en steun van elkaar die er voor hebben we gezorgd dat we deze mijlpaal hebben bereikt.

Over 2 jaar gaan we de volgende mijlpaal groots vieren tijdens ons 18e Lustrum. Ik nodig jullie bij deze alvast uit om daaraan deel te nemen. Als feestvierder, maar ook als vrijwilliger om hier een mooi evenement van te maken. Laten we die stip op de horizon voor ons houden en zo samen deze lastige tijd doorkomen. Alleen samen kunnen we de volgende mijlpalen bereiken en gezond ouder worden.

Op de website staat een keur aan jubileum berichten en felicitaies die jullie ook – als speciale de jubileum uitgave van Op de Proppen – per e-mail ontvangen. Geniet er van en laten we samen virtueel proosten, op elkaar en op onze mooie club!

Met Ovale groet namens het gehele Bestuur,

Pieter Hoog
Voorzitter

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement