Van de penningmeester

  -   Nieuws
euro biljetten
een reminder wat betreft de contributiebetaling 21/22

Zoals u wellicht weet maakt HRC met ingang van dit seizoen gebruik van de diensten van Clubcollect voor het factureren van de jaarlijkse contributie. In tegenstelling tot eerdere jaren worden de e-mails met de contributiefacturen dan ook niet door uw penningmeester verstuurd, maar door Clubcollect (via het mailadres support@clubcollectmail.com).

Op dit moment is er nog een groot bedrag aan contributies onbetaald. Mocht u de contributie voor uzelf of voor uw kinderen voor seizoen 2021/2022 nog niet hebben voldaan, wil ik u vriendelijk vragen om na te gaan of u berichten via bovengenoemd mailadres van Clubcollect heeft ontvangen. Wellicht dat u deze berichten als ongewenste mail heeft beschouwd, of over het hoofd heeft gezien. Deze berichten, en ook de herinneringen die enige tijd na het versturen van de contributiefactuur zijn verzonden, bevatten een link naar een betaalpagina waarmee u eenvoudig de contributie ineens of in termijnen kunt voldoen.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u deze stellen via de Clubcollect-betaalpagina of aan uw penningmeester (penningmeester@haagscherugbyclub.nl). Dank voor uw medewerking!

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement